A Magyar Idegenvezetők Egyesületének tagsági regisztrációs oldalát láthatod. Az alábbi hosszú űrlap kitöltésével adhatod le a tagsági kérelmedet a Magyar Idegenvezetők Egyesületébe. Az adatlap kitöltéséhez az alábbiakra lesz szükséged:

 • Személyes adataid, lakcímed,
 • telefonszámod, email címed
 • Idegenvezetői igazolványod fotója (jpg, gif fájl formátumban), száma
 • arcképfotó rólad (jpg, gif fájl formátumban)
 • rendes tagsági regisztráció esetén 2 darab tagi ajánlás fájlban (PDF, vagy fotófájl) – pártoló tagnál nem kell ajánlás!
 • weboldalad/facebook oldalad címe, ha van

Fontos, hogy ezek az adatok együtt legyenek, különben nem fogod tudni a regisztrációs adatlapot kitölteni!

A kitöltés során kérjük figyelmesen olvasd el a mezők melletti segítő leírásokat!Tagsági regisztrációs űrlapSzemélyes adatok megadása

A következőkben a személyes adataidat kell megadnod, ezek megadása szükséges a tagsági regisztrációhoz. Az adatokkal kapcsolatban az egyesület adatkezelési szabályzata rendelkezik. Az adatokat pontosan add meg, ezeket később már nem tudod módosítani!


Elérhetőségek megadása

Elérhetőségeknél lehetőséged van 2 telefonszám megadására, de legalább egy kötelező. Kérjük ügyelj a formátumra! A címadatok megadása a tagsági regisztráció szükséges feltétele. A címadatok nyilvánosan nem jelennek meg.

  Idegenvezetői igazolvány

  Az alábbiakban szükséges hogy megadd az idegenvezetői igazolványod számát és az igazolványodat TELJES EGÉSZÉBEN lefotózva töltsd fel PDF, vagy jpg formátumban. A fájl mérete ne legyen nagyobb, mint 1 MB.
  Upload

  Tevékenység, nyelvek

  A következőkben add meg, hogy milyen tevékenységi körben dolgozol és milyen nyelveken vállalsz idegenvezetést. A nyelveknél érdemes az adott nyelvre is lefordítva megadni a nyelvet, ugyanis a nyilvános oldalakon bárki nyelv szerint kereshet. Egy külföldi viszont pl. az 'English'-re fog keresni. Példaként így add meg: angol / English. Egy nyelv megadása kötelező. A nyelvek felsorolása a keresés szempontjából nem jelent prioritási sorrendet.
  kiutas
  beutas
  telepített idegenvezető
  igen


  Arckép feltöltése

  Tölts fel egy fotót magadról, ez a fotó meg fog jelenni a nyilvános taglistában és az adatlapodon is. A fájl jpg, gif, png formátumú lehet, és ne legyen nagyobb 1 MB-nál.
  Upload
  Remove

  Tagi ajánlások

  A tagság feltétele 2 darab MIe tagtól kapott ajánlás. A következőkben kérjük add meg az ajánlók nevét, és tőlük kapott ajánlás szövegét PDF vagy fotó (jpg) formátumban.
  Upload
  Upload

  Nyilatkozatok

  A következőkben szükséges még néhány nyilatkozatot tenni a tagsági regisztrációhoz.
  igen
  nem
  Az adatlapom legyen látható a publikus taglistában.
  Feliratkozom a MIe hirleveleire.
  Elolvastam és hozzájárulok az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakhoz .
  Magyar Idegenvezetők Egyesülete tagság 2022-es évre
  12,000.00Ft
  Kedvezmény ()
  -0.00Ft
  Ha van kuponja, akkor itt megadhatja.
  Fizetési lehetőségek
  Banki átutalás
  Please wait...
  Bank Transfer details will be shown after payment complete
  Összesen
  Fizetendő
  12,000.00Ft

  A személyes adatokat a tagsági jelentkezések nyilvántartásához illetve a programokon való részvétel regisztrációjához és a kapcsolattartáshoz használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. A fizetés előtt kérjük olvassa el az egyesület alapszabályában foglaltakat. A Fizetés befejezése gomb megnyomásával elfogadja az alapszabályban és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.