Magyar Idegenvezetők Egyesülete tagság

A Magyar Idegenvezetők Egyesületének tárgyévre vonatkozó egyesületi tagdíját itt fizethetik be a régi és új tagok egyaránt.

A most befizetett tagdíj egész tárgyévben és azt követő év elején biztosítja az egyesületi tagok számára az egyesület által nyújtott kedvezményes szolgáltatásokat.
RÉGI TAGOK számára a tárgy évi tagdíj befizetésének határideje: április hónap 1. napja. (SZMSZ alapján)
ÚJ TAGOK befizetésüket követően jogosultak a MIe egyesületi kedvezményeire a tárgyévet következő év április 1-ig.

A Magyar Idegenvezetők Egyesületének (MIe) tagjai éves díjbefizetéssel támogatják az egyesület célkitűzéseit, melyek közül az egyik legfontosabb az idegenvezetők érdekvédelmi képviselete. A tagdíj azonban lehetővé teszi, hogy gazdag és színes továbbképzési programokat, előadásokat, tanfolyamokat szervezzünk egész évben a kollégáknak, melyen a MIe tagok többségében ingyenesen vagy kedvezményes áron vehetnek részt. Idegenvezető találkozókat, szakmai eszmecseréket is szervezünk az azonos nyelven vagy szakmai területen dolgozó kollégáknak.

Minden MIe tag MIE egyesületi tagkártyát is kap, amellyel 2 múzeumba immár bármikor ingyenesen is beléphet (Aquincumi Múzeum és Nemzeti Múzeum) és a kártya bemutatásával számtalan vendéglátó és szolgáltató helyen kedvezményeket tudhat magának.

Az egyesületi tagdíj összege, amely az egyesület SZMSZ-ben is meghatározásra került: 12.000 Ft / év.

Új tagsági jelentkezés/regisztráció esetén kérjük, hogy a jelentkezés folyamán az útmutatókat olvassák el, és annak megfelelően vigyék végig a regisztrációs folyamtot. Több esetben emailben tájékoztatunk a következő lépésekről.

JELENTKEZÉS >>>

Magyar Idegenvezetők Egyesülete pártoló tagság

A Magyar Idegenvezetők Egyesületének tárgyévre vonatkozó pártoló tagdíját itt fizethetik be a régi és új tagok egyaránt.

A most befizetett pártoló tagdíj a tárgyévben és azt követő év elején biztosítja a pártoló tagok számára az egyesület által nyújtott kedvezményes szolgáltatásokat.
RÉGI TAGOK számára a tárgy évi tagdíj befizetésének határideje: április hónap 1. napja.(SZMSZ)
ÚJ TAGOK befizetésüket követően jogosultak a MIe egyesületi kedvezményeire a tárgyévet következő év április 1-ig.

A Magyar Idegenvezetők Egyesületének (MIe) pártoló tagjai éves díjbefizetéssel támogatják az egyesület célkitűzéseit, melyek közül az egyik legfontosabb az idegenvezetők érdekvédelmi képviselete. A tagdíj azonban lehetővé teszi, hogy gazdag és színes továbbképzési programokat, előadásokat, tanfolyamokat szervezzünk egész évben a kollégáknak, melyen a MIe tagok, illetve a pártoló tagok többségében ingyenesen vagy kedvezményes áron vehetnek részt. Idegenvezető találkozókat, szakmai eszmecseréket is szervezünk az azonos nyelven vagy szakmai területen dolgozó kollégáknak.

Minden MIe pártoló tag MIE tagkártyát is kap, amellyel 2 múzeumba immár bármikor ingyenesen is beléphet ( Aquincumi Múzeum és Nemzeti Múzeum) és a kártya bemutatásával számtalan vendéglátó és szolgáltató helyen kedvezményeket tudhat magának.

A pártoló tagsági díj összege, amely az egyesület SZMSZ-ben is meghatározásra került: 12.000 Ft / év.

Új pártoló tagsági jelentkezés/regisztráció esetén kérjük, hogy a jelentkezés folyamán az útmutatókat olvassák el, és annak megfelelően vigyék végig a regisztrációs folyamtot. Több esetben emailben tájékoztatunk a következő lépésekről.

JELENTKEZÉS >>>