Egyesületi pártolói tagság regisztráció – 2024

12000 Ft

A Magyar Idegenvezetők Egyesületének 2024-as évre vonatkozó pártolói tagdíjának befizetése.

Kategória: Cikkszám: MIE-2024-P-1

Leírás

A Magyar Idegenvezetők Egyesületének 2024-as évre vonatkozó pártolói tagdíját itt fizethetik be a régi és új tagok egyaránt.

A most befizetett tagdíj egész 2024-ban és 2025 év elején biztosítja a tagok számára az egyesület által nyújtott kedvezményes szolgáltatásokat.
RÉGI TAGOK számára az 2024-es évi tagdíj befizetésének határideje: április hónap 1. napja.(SZMSZ)
ÚJ TAGOK befizetésüket követően jogosultak a MIe egyesületi kedvezményeire a tárgyévet következő év április 1-ig.

A Magyar Idegenvezetők Egyesületének (MIe) tagjai éves díjbefizetéssel támogatják az egyesület célkitűzéseit, melyek közül legfontosabb az idegenvezetők érdekvédelmi képviselete. A tagdíj azonban lehetővé teszi, hogy gazdag és színes továbbképzési programokat, előadásokat, tanfolyamokat szervezzünk egész évben a kollégáknak, melyen a MIe tagok többségében ingyenesen vagy kedvezményes áron vehetnek részt. Idegenvezető találkozókat, szakmai eszmecseréket is szervezünk az azonos nyelven vagy szakmai területen dolgozó kollégáknak.

Minden MIe tag MIE tagkártyát is kap, amellyel 2 múzeumba immár bármikor ingyenesen is beléphet ( Aquincumi Múzeum és Nemzeti Múzeum) és a kártya bemutatásával számtalan vendéglátó és szolgáltató helyen kedvezményeket tudhat magának.

A tagdíj összege, amely az egyesület SZMSZ-ben is meghatározásra került: 12.000 Ft / év.

Figyelem!

Régi MIe tagok a lejáró egyesületi tagság hosszabbítását 2024. január 1-től a tagsági oldaladra belépve, a saját profilon keresztül a kezdeményezhetik, mely itt érhető el:
https://miguides.com/member-login/

Az online tagsági oldalad használatához – amennyiben korábban ez még nem történt volna meg – kérjük, hogy először lépj be és töltsd ki a kötelező mezőket és csatold a szükséges dokumentumokat és egy fotót magadról a linkre kattintva: https://miguides.com/my-account/

Új belépő tag a sikeres tagdíj befizetését követően az alábbi linken tud belépni a tagsági oldalakra és a saját profiljába: https://miguides.com/member-login/

A sikeres online fizetést követően a számlát automatikusan megküldjük a megadott email címre.

A számlázási adatok helyes megadása a befizető felelőssége, ebből eredő hibák miatt nem áll módunkban a számlát sem sztornózni sem helyesbíteni.

Bővebb információt olvass honlapunkon itt: https://miguides.com/regisztracio/