Bélyegmúzeum titkai

Ft

Időpont: 2023. február 9. csütörtök, 14.00 óra,

Állandó kiállításunk egy különleges világ körüli utazásra csábít. A bemutatószekrényekbe rejtett 3200 kihúzható keretben 19.200 kiállítólapon egyfajta képes világtörténelem rejtőzik, felfedezésre várva.

 

13 készleten

Kategóriák: , Cikkszám: MIE-ML0209-1

Leírás

Állandó kiállításunk egy különleges világ körüli utazásra csábít. A bemutatószekrényekbe rejtett 32oo kihúzható keretben 19.2oo kiállítólapon egyfajta képes világtörténelem rejtőzik, felfedezésre várva. Reméljük, hogy a bemutatott mintegy félmillió kisgrafikai alkotásban mint képes világlexikonban mindenki kedvére lapozgat és megtalálja a számára felfedezésre váró témákat. A bemutatott bélyegek mindegyike igazi műalkotás, felelevenítik a történelmi eseményeket, prominens személyeket, elénk tárják bolygónk természeti és épített szépségeit. E gyűjtemény egyedülálló a világon, mivel a teljességet legjobban megközelítő a postabélyegek tekintetében.

Aktuális időszaki kiállításunk Varga Pál bélyegtervező grafikusművész életművét mutatja be. A számítógépes grafikai tervezés előtti korszak utolsó mohikánja páratlan kézügyességről tanúskodó bélyegtervei elsősorban a természetábrázolásra predesztinálták a mestert, de a közlekedéstörténet és a sci-fi világában is otthonosan mozgott. A bélyegterveken túl más alkalmazott grafikai műfajokban is letette névjegyét, ezekből is láthatunk ízelítőt az augusztus végéig látható kiállításban.

 A résztvevőknek a jegyet maguknak kell a helyszínen megvenni a pénztárban. Fizetés csak kp-val lehet. Belépő létszámtól függ.

  • Teljes árú belépő: 1.000,- Ft/fő
  • Csoportos felnőtt belépő: 600,-Ft/fő
  • Tárlatvezetés: ingyenes
Időpont: 2023. február 9. csütörtök, 14.00 óra,

Jelentkezési és lemondási határidő:2023. február 6. hétfő, 12.00 óra

Lemondást kizárólag írásban fogadunk el az oktatas@miguides.com email-címen, legkésőbb 2023. február 6. hétfő, 12.00 óráig.

Részvétel csak a visszaigazoló email bemutatása esetén lehetséges!